Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezine Gittik

Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezine Gittik

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteği ile Ortahisar'da bulunan Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi'ne gezi düzenledik.

08.02.2024 43

Bilim merkezleri, sadece içerikleriyle değil, mimarileriyle, yeşil alanları ve kullanım amaçlarının çeşitliliğiyle de cazibe merkezi olma özelliği taşımaktadırlar. Geniş giriş ve bekleme salonları, yüksek tavanlarıyla, ziyaretçilere rahat bir ortam sunmaktadırlar. Henüz bilim merkezinin içerisine girmeden ziyaretçileri karşılayan etkileşimli açık hava sergileri, onları bilimin gizemli dünyasına davet eder.

Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi, bilimi eğlenceli ve ilgi çekici bir deneyime dönüştürerek bilimsel düşünceyi yayma görevini üstlenir. Bu sayede, toplumun bilimsel ve teknolojik gelişmelere olan ilgisi artar, bilimsel düşünce daha fazla teşvik edilir ve Türkiye'nin gelecekteki başarılarına katkı sağlar. Ayrıca, genç yeteneklerin yetişmesine katkıda bulunarak ülkenin bilimsel ve teknolojik ilerlemesine büyük bir destek sağlar.

Okulumuzun 2.,3. ve 4. sınıflarının yer aldığı gezinin organizasyonunu da araçları da Trabzon Büyükşehir Belediyesi sağladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi ile ilgili ayrıntılı bilgiye  https://bilimtrabzon.org/ adresinden ulaşılabiliyor, randevu oluşturup etkinliklere katılma şansı elde edilebiliyor.

08-02-202408-02-202408-02-2024